Om Kirkegården

VELKOMMEN TIL

KIRKEGÅRDEN THYHOLM


Forvent lidt mere........Fortæl andre den gode historie..


Kirkegården et helt særligt stedKirkeården er et mekka for naturelskere med hang til luksus i landstil.


Når du går til ro på Kirkegården, er det i smukke stilfulde værelser, hvor naturens stilhed venter lige udenfor dit vindue, kun afbrudt af kirkeklokkernes stilfærdige ringen i baggrunden.

Kirkegården er indrettet med et par B&B værelser samt en gammeldags gildsesal med sjæl og charme og plads til max 60 gæster.


Når du lejer gildesalen  får du en fest i hjemlige omgivelser med nærvær og smukke rammer. Du medbringer selv maden eller får den leveret fra en af områdets mange skønne kroer/cateringfirmaer.

Det vidunderlige ved at leje Kirkegårdens Gildesal er modsat et forsamlingshus, at du har personale med i arrangementet, så du kan nyde dine gæster i ro og mag.

I dagligdagen er gildesalen også spisestue for Kirkegårdens B&B gæsterne, her man kan nyde egen medbragte morgenmad eller tilkøbe en unik Morgenbrunch. Aftensmaden kan nydes på det skønne Tambohus Kro eller hjembringes derfra, i byen findes desuden et skønt pizzeria.


Når du gæster Kirkegården, vil du møde familien Lindgaard Madsen som består af  værterne Mai og Peter samt vores 4 børn.


Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen på Kirkegården, Thyholm.
Kirkegården


Et vidunderligt og idyllisk landsted beliggende på halvøen Thyholm, omkranset af Limfjordens smukke strande og tæt på Nationalpark Thy.

Kontakt os:

 

Addresse: Grøndalvej 1, 7790 Thyholm

Email: mai.lindgaard@yahoo.com

Phone: 52 88 05 20

© Copyright. All Rights Reserved.